Investicijsko-vzdrževalna dela pri prenovi garaže zaradi prihoda novega vozila GVC-3

V sklopu priprav na prihod novega gasilskega vozila GVC-3 smo uspešno zaključili investicijsko-vzdrževalna dela pri prenovi garaže, ki so bila potrebna zaradi večjih dimenzij vozila. Prilagoditev obstoječih prostorov je bila nujna, da zagotovimo ustrezne pogoje za parkiranje in hitre izhode vozila ob intervencijah.

V okviru prenove smo najprej povečali vratne odprtine, da bo lahko novo vozilo brez težav vstopalo in izstopalo iz garaže. Da bi zagotovili dodatno trdnost konstrukcije, smo namestili jekleni nosilec, ki bo dolgoročno omogočal stabilnost povečanih vratnih odprtin. Poleg tega smo notranjost zidarsko obdelali, kar je poskrbelo za estetsko dovršenost in funkcionalnost novih zidarskih del.
Eden izmed ključnih korakov prenove je bila tudi namestitev novih dvižnih vrat, ki bodo omogočila boljše rokovanje z garažo in poskrbela za hitrejši izhod ob intervencijah. Ob zaključku del smo se lotili tudi beljenja, da poseg ne bo viden.

Kljub obsežni prenovi nas čaka še ureditev fasade, kar bo dokončno zaključilo ta pomemben projekt. Prenova garaže pomeni velik korak naprej za naše društvo, saj bomo z novim vozilom GVC-3 še bolje pripravljeni za posredovanje in zaščito naših krajanov.

Dela so potekala v zadnjih mesec dni ter so v njih sodelovali naši člani, ki so s svojim delom in prizadevanji omogočili uspešno izvedbo. Zahvaljujemo se vsem, ki so na kakršenkoli način prispevali k uspešni izvedbi projekta.

Comments are closed.