Naše pionirke in mladinci pripravljeni na državno orientacijo

V soboto, 21. septembra, nas čaka pomemben dogodek – državno tekmovanje v gasilski orientaciji, ki bo potekalo na Medvedjem Brdu. Naše društvo bodo ponosno zastopali pionirke (Iza, Klara, Pia P.) in mladinci (Ema, Jakob, Oskar), ki so se preko poletja intenzivno pripravljali na ta izziv.

Priprave so bile skrbno načrtovane, saj smo vedeli, da bo konkurenca močna. Poleg gasilskih vaj, ki vključujejo različne spretnosti in znanje iz gasilstva in orientacije, so se osredotočili tudi na tekaško kondicijo, saj je hitrost na tekmovalni progi ključnega pomena.

Ekipa je skozi poletje pridno trenirala na različnih terenih, kjer so simulirali vse elemente, ki jih čakajo na tekmovanju – od natančne uporabe gasilske opreme do orientacije po neznanem terenu. Pionirke in mladinci so s svojo vztrajnostjo in ekipnim duhom pokazali, da so pripravljeni na izziv in odločeni doseči odlične rezultate.

Ponosni smo na njihovo zavzetost in trud, ki so ga vložili v priprave, in verjamemo, da bodo v soboto na Medvedjem Brdu pokazali svoje najboljše sposobnosti. Želimo jim veliko uspeha in smo prepričani, da bodo dostojno zastopali naše društvo na državnem tekmovanju.

Comments are closed.